Bent u al lid? Log hier in!

Welkom bij Foxy Dating! Start vandaag nog een chat met een leuke man of vrouw!

Foxy Dating - Moderne en serieuze dating!
Foxy Dating - Keuze uit vele singles!

Bij Foxy Dating
vindt u altijd wel
een vrouw of man
die bij u past!

Meld u nu
gratis aan!

Foxy nieuws

Woensdag 13 Februari 2013

Harten van verliefde mensen gaan synchroon lopen! Lees hier meer over dit wonderlijke verschijnsel.

Dinsdag 12 Februari 2013

Uit onderzoek van NationaleVacaturebank blijkt dat liefde op de werkvloer in een op de tien gevallen niet wordt geaccepteerd door de baas.

Vrijdag 1 Februari 2013

Bijna vijftig miljoen Europeanen, oftewel 12 procent van alle inwoners, doen aan online dating. Lees er meer over in dit artikel van Emerce.

Vrijdag 25 Januari 2013

Datingwebsites zijn nog te vaak een taboe. Hier worden vier mythes over online daten besproken.

Woensdag 21 November 2012

Vandaag hebben wij enkele updates van onze website live gezet. Hiermee introduceren wij een aantal nieuwe pagina’s met chat & dating tips, exclusief toegankelijk voor onze leden.

Maandag 12 November 2012

Op dit relatie blog vindt u 7 tips van mannen aan vrouwen over een eerste date.

Vrijdag 5 Oktober 2012

Iedere fase van een relatie bevat een nieuwe valkuil, volgens relatiedeskundige Susan Shapiro Barash. Lees hier waar u goed op moet letten om uw relatie fris te houden.

Maandag 1 Oktober 2012

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacyvoorwaarden zijn vernieuwd. Wij raden u aan om ze allemaal goed door te lezen, zodat u van de inhoud op de hoogte bent.

Vrijdag 28 September 2012

Uit onderzoek blijkt dat inmiddels 1 op de 5 (21%) singles een relatie vindt via online dating. Online dating is een groeiende markt en wordt steeds succesvoller. Meer over dit onderzoek kunt u lezen in dit artikel.

Vrijdag 21 September 2012

Hoe vindt u de job én de liefde van uw leven? Business Insider geeft hiervoor 15 tips. Lees er meer over in dit artikel.

Vrijdag 14 September 2012

Uit een nieuwe onderzoek blijkt dat meer dan de helft van de gescheiden Nederlanders binnen een jaar na hun scheiding weer op zoek gaat naar een nieuwe liefde. Lees meer over de feiten op vrouw.blog.nl

Woensdag 15 Augustus 2012

Onze nieuwe Foxy Dating website is vandaag gelanceerd. Wij hopen dat u tevreden zult zijn met het nieuwe uiterlijk en de nieuwe opties. Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met onze helpdesk.