Bent u al lid? Log hier in!

Welkom bij Foxy Dating! Start vandaag nog een chat met een leuke man of vrouw!

Foxy Dating - Moderne en serieuze dating!
Foxy Dating - Keuze uit vele singles!

Bij Foxy Dating
vindt u altijd wel
een vrouw of man
die bij u past!

Meld u nu
gratis aan!

Voordelen van Foxy Dating

Foxy Dating brengt op een anonieme en veilige wijze singles met elkaar in contact. Omdat bij Foxy Dating alle profielen handmatig gecontroleerd worden, kunnen wij de kwaliteit van onze diensten te allen tijde hoog houden.

Daarnaast staan wij garant voor het behoud van uw privacy. Uw persoonlijke gegevens worden nergens gepubliceerd en zullen nooit door andere leden kunnen worden ingezien. Zelfs niet door leden waarmee u aan het chatten bent. Dit verzekert u van een altijd veilige en volledig anonieme chat en dating ervaring!

Bij Foxy Dating staat klantenservice zeer hoog in het vaandel. Heeft u vragen of opmerkingen? Dan kunt u altijd bij onze helpdesk terecht.

Gratis en vrijblijvend aanmelden

Als u bij Foxy Dating een profiel aanmaakt, is dat volledig gratis en vrijblijvend. Ook het beheren van uw profiel, het door Foxy Dating gekoppeld worden aan een ander lid, of het zelfstandig zoeken naar single vrouwen of mannen is gratis en altijd onbeperkt mogelijk.

Foxy Dating werkt niet met lastige abonnementen of dure lidmaatschappen. U zit bij ons dus nooit ergens aan vast en u betaalt alleen wanneer u daadwerkelijk gebruik maakt van onze contactmogelijkheden.

Contacten leggen met andere leden

Als u in wilt gaan op een van onze partnervoorstellen, of als u zelf een geschikte single heeft gevonden, kunt u er voor kiezen om een chat met deze persoon te starten. Voor nieuwe leden is het starten van een chat in eerste instantie helemaal kosteloos!

Mogelijkheden Gratis
Een profiel aanmaken Ja
Uw profiel beheren Ja
Profielen bekijken Ja
Chatservice uitproberen Ja
Chatten met de single van uw keuze Nee

Iemand leren kennen door middel van chatten kan erg leuk en spannend zijn. Denk er wel aan dat het verstandig is om andere leden eerst beter te leren kennen, voordat u ze uw persoonlijke gegevens toevertrouwt.

Kosten en betaling

Bij Foxy Dating is een heleboel gratis, maar voor het chatten met andere leden heeft u credits nodig, welke u kunt aanschaffen in uw account. Hier vindt u een overzicht van de pakketten die wij op dit moment aanbieden:

Pakket Prijs Per credit
200 credits € 20,- 10 cent
500 credits € 45,- 9,0 cent Aanbevolen voor starters!
1000 credits € 85,- 8,5 cent
2000 credits € 160,- 8,0 cent
4000 credits € 300,- 7,5 cent Voordeligste pakketkeuze!

Bij uw aanmelding ontvangt u eenmalig 100 gratis credits ter kennismaking. Voor ieder bericht dat u verstuurt en ontvangt worden er tien credits van uw saldo afgetrokken. Het wisselen van gesprekspartner kost eveneens tien credits. Uw credits blijven tot 1 jaar na aankoop geldig.

Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW. Betalingen zijn altijd beveiligd met het SSL protocol. U heeft keuze uit de volgende betaalmethoden:

Betaalmethode Nederland Belgie Verwerking
Credit card Ja Ja Direct
Contante betaling Ja Ja 1-5 dagen
Bankoverschrijving Ja Ja 1-5 dagen
iDeal Ja Nee Direct
Bancontact/Mr Cash Nee Ja Direct